Vestfold

Home/Vestfold

Kontaktinformasjon

Prima Omsorg Vestfold

Telefon: 33 45 93 33

Åpent alle hverdager mellom
09:00 – 17:00

E-post: vestfold@primaomsorg.no

Vår avdeling i Vestfold har avtale med Tønsberg kommune om levering av praktisk bistand og Brukerstyrt Personlig Assistanse (fra 1/2-19) via fritt brukervalg, dvs. uten ekstra kostnad for mennesker som har fått kommunalt vedtak om bistand.

Vi leverer i tillegg også private sykepleie-, omsorgs- og
assistansetjenester.

Bilde av Monica Lundeberg, avdelingsleder i Vestfold.

Monica Lundeberg
Daglig leder

Telefon: 40 46 56 88
vestfold@primaomsorg.no

Kontaktskjema


Informasjon om private tjenester

Prima Omsorg avd. Vestfold tilbyr helse- og omsorgstjenester til alle som har behov for pleie og personlig assistanse. Flere bruker oss som et supplement til den kommunale helsetjenesten. Hvis du eller noen du bryr deg om har behov for ekstra hjelp eller selskap i hverdagen vil vi kunne være behjelpelige med det. De fleste mennesker, unge som eldre ønsker gjerne å være hjemme når sykdom eller alderdom rammer. Våre medarbeidere gir deg omsorg og pleie i ditt eget hjem, slik at du kan opprettholde god livskvalitet. Du får faste personer å forholde deg til, som møter deg med forståelse, varme og humor. Vi tilrettelegger i forhold til dine behov og strekker oss langt for å tilfredsstille dine ønsker.

Ring oss i dag- og vi kan gi deg og dine en lysere hverdag!

Vi tilbyr blant annet:

 • Avlastning for pårørende
 • Innkjøp av dagligvarer, handletur
 • Ringe og besøkstilsyn
 • Følge til lege, sykehus m.m
 • Fotstell
 • Trening
 • Turvenn
 • Sykepleietjenester
 • Stell i hjemmet
 • Hjelp til personlig hygiene
 • Matlaging

Konsesjoner

Tønsberg

Informasjon om fritt brukervalg i Tønsberg

Tønsberg kommune tilbyr fritt brukervalg innen praktisk bistand. Fritt brukervalg innebærer at de som har vedtak på disse tjenestene fritt kan velge en av de private leverandørene som har inngått tjenestekonsesjon med kommunen. For å bli godkjent leverandør i kommunen er det en rekke krav som må tilfredsstilles.
Dette sikrer at det kun er godt kvalifiserte leverandører som får mulighet til å tilby sine tjenester til brukere med vedtak fra kommunen.

Det er fortsatt kommunen som bestemmer hvem som har behov for hjemmetjenester, og utformer vedtak.

Fritt brukervalg betyr konkurranse og dermed enda større fokus på kvalitet av helse og omsorgstjenestene. Og det fine er at man står fritt til å velge bort det man ikke er fornøyd med.

Det koster ikke mer å velge Prima Omsorg om man får vedtak på tjenestene fra kommunen. Du vil fortsette å få faktura fra din kommune for egenandelen.
Dersom du har vedtak på helsetjenester er dette gratis for deg.

Det er enkelt å bytte leverandør. Alt du trenger å gjøre er å melde fra til kommunens tildelingskontor så gjør din saksbehandler resten.

Hvis du ønsker tilleggstjenester utover ditt vedtak, for eksempel: Fotstell, følgetjenester og turvenn, kan det avtales etter ønske.

Ta kontakt for en hyggelig prat og mer informasjon.

Hvordan velge Prima Omsorg? Grønn knapp med teksten «les mer» i hvite blokkbokstaver.